HOSTEL 24 CENTER

HOME AWAY FROM HOME

O NAS

Hostel 24 je majhen družinski hostel, ki je svoja vrata odprl junija 2012. Naša odlična lokacija, prijazno osebje in čiste sobe so razlog, zakaj smo eden najboljših hostlov.

ODLIČNA LOKACIJA

Nahajamo se na priročni lokaciji v središču mesta, z enostavnim dostopom do javnega prevoza in številnih glavnih znamenitosti mesta. Hostel se nahaja le 200 metrov hoje od zmajskega mostu in tržnice ter le 5 minut hoje od glavnega trga in tromostovja.

SOBE

Vse sobe in skupne spalnice imajo lastno kopalnico. Ne glede na to, ali potujete sami, s skupino prijateljev ali z družino, imamo sobo, ki bo ustrezala vašim potrebam.

AKTIVNOSTI

Se sprašujete kaj početi med bivanjem v našem hostlu? Poskrbeli smo za vas! Naša osrednja lokacija omogoča preprosto raziskovanje mesta, v hostlu pa imamo veliko aktivnosti, ki vas bodo zaposlile.

Raziščite mesto

Gostom so na voljo brezplačni zemljevidi Ljubljane in Slovenije, lastniki pa bodo vsem gostom z veseljem svetovali o znamenitostih in pomembnih zgodovinskih znamenitostih.

Druženje & sprostitev

Sklenite nova prijateljstva in klepetajte z drugimi gosti, ter se sprostite v prijetnem in sproščenem vzdušju skupne sobe. To je tudi popoln kraj za počitek in sprostitev po dolgem dnevu raziskovanja.

Dodatki

Popolnoma opremljena kuhinja z 2 hladilnikoma, štedilniki in kuhinjsko posodo ter opremo za pripravo čaja in kave

Omarice

Omarice in shramba za prtljago

Dobrine

Izmenjava knjig, družabnih iger, zemljevidov in informacij

Brezplačen Wifi

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki dovoljeni za 5€ / noč

Dodatki na voljo za majhno plačilo

Pozna odjava/prijava
Polnilec in adapter izposoja z akontacijo

Recepcija

Odjava: samostojna odjava do 10.00
Check in: po 14.00 uri prilagodljiv delovni čas

Pozna samostojna prijava je možna na zahtevo, kot tudi zgodnja samostojna prijava, odvisno od razpoložljivosti.

LOKACIJA